Op elk moment een totaaloverzicht hebben van je bouwtraject? Dat kan!

Een huis bouwen, is een hele onderneming. Gelukkig hoef je je bij ons geen zorgen te maken. Met meer dan 70 jaar ervaring weten we bij Dewaele perfect hoe we je droomwoning kunnen realiseren. We zetten bovendien alles op alles om gedurende het volledige bouwproces een vlotte, transparante communicatie te garanderen. En daarvoor gebruiken we BuildEye.

 

Wat is BuildEye?

BuildEye is een communicatie- en planningsplatform waardoor je elke stap in je bouwproces kan volgen. Hier lijsten we onder andere alle fases van het bouwtraject op en plaatsen we er meteen een concrete timing bij. Zo weet je van bij het begin wat de planning op de werf is en krijg je zo ook zicht op de opleverdatum.

Heb je een vraag over je bouwproces? Dan kan je eenvoudig bij de taak in kwestie een berichtje voor ons achterlaten. Alle betrokken partijen worden bovendien toegevoegd aan het project. Zo sta je in direct contact met de architect, projectleider en vakmannen. Ook kan je alle nodige documenten of foto’s bekijken, downloaden of zelf bestanden uploaden.

Voordelen

  • Je vindt alles op één platform: contract, plannen, planning, relevante documenten …
  • Het is een handig communicatiemiddel want je staat meteen in contact met alle betrokken partijen.
  • Je hebt zicht op elke stap die er gebeurt in je bouwproces.
  • Je kan alle info waar en wanneer je wil raadplegen: alles is op elk toestel beschikbaar en blijft mooi gecentraliseerd.

 

Opbouw

Bouwen is een complex proces. Met deze tool willen we je begeleiden bij je bouwtraject en je volledig ontzorgen. Wij willen dit voor jou eenvoudig, vlot en zorgeloos maken.

Heb je bouwplannen? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak en kom eens langs in één van onze inspirerende kijkwoningen.

Pinterest Pinterest YouTube E-mail

Dewaele Woningbouw
Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk
Tel.: +32 56 77 89 11
info@dewaele.be

Confederatie BouwHSOBWoodIk ben mee

België
Gratis brochure aanvragen